Black Friday akció

Indul az év legnagyobb akciója, november 23-án éjfélig 50%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg bérletedet a Kerekdomb Fesztiválra!

2019. szeptember 12-15 között újra megnyitja kapuit a Kerekdomb Fesztivál Tállyán. Bár a dátum még távolinak tűnhet, egy napig csupán a teljes ár 50%-áért, 5000 forintos áron kínáljuk a 4 napos fesztiválbérleteket. Ez a kedvezmény a mostani árnál is jóval kedvezőbb, bérletenként 3000 forintot spórolhatnak meg a szemfüles vásárlók.

A Kerekdomb Fesztivál az egyre színvonalasabb programkínálatával két év alatt a többszörösére növelte látogatóinak számát. A fesztiválon 2018-ban a haza könnyűzenei paletta legnépszerűbb fellépői közül válogatta össze a Vincellér Ház udvarán kialakított nagyszínpadán, miközben színvonalas jazz és blues programjai mellett az irodalmi, színházi és gyermekprogramok is helyet kaptak. A programok mellett természetesen a borélmény is nagy hangsúlyt kap, néhány pince már koncertekkel színesítette a hangulatot.

2019-ben sem lesz ez másképp. Bár a programhirdetés még várat magára, azt elárulhatjuk, hogy a Kerekdomb jövőre tovább emeli a tétet, hiszen bebizonyosodott, van létjogosultsága egy összművészeti fesztiválnak a térségben.

 

Akciós bérletek ITT