Bérletakcióval vár a Művészetek Völgye és a Kerekdomb Fesztivál a 46. Utazás Kiállításon!

Különleges ajánlattal készülünk a 46. Utazás Kiállításra, 2024. február 22-25. – között. A Művészetek Völgye és a Kerekdomb Fesztivál is bemutatkozik a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

A megújult Utazás+ Nemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt, Magyarország vezető turisztikai kiállítása minden korosztály számára évről évre újabb élmény- és inspirációszerzési lehetőséget biztosít, erre utal a kiállítás új neve is. 2024. február 22-25. között a Budapest Boat Show–al, a Karaván Szalonnal és az E-bike Test&Show–al egy időben várja egy programokkal teli hétvégére a szakembereket és az utazókat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

A szakmai rendezvényen több fesztivál is képviselteti magát külön standdal, a Művészetek Völgye és a Kerekdomb Fesztivál második alkalommal készül a turisztikai eseményre, ám ezúttal különleges meglepetéssel is készülünk standunk látogatói számára: 

Kerekdomb Fesztivál 

3 napos bérlet 14990 Ft helyett 12.900 Ft

Művészetek Völgye 

10 napos bérlet a helyszínen 70.000 Ft helyett 55.000 Ft 

5 napos rugalmas bérlet 35.000 Ft helyett 32.500 Ft

A kiállítás látogatóit élményszigetek várják, ahol igazi vízi világ, többfunkciós közösségi tér és VR, valamint élő állatok garantálják a szórakozást. A nagyközönség inspirációt gyűjthet a több, mint 50 belföldi- és külföldi úti cél kínálatából, ingyenes egészségszűrésen vehet részt és nem utolsó sorban értékes nyereményekre tehet szert.

Belépő: https://utazas.hungexpo.hu/latogatoknak/jegyvasarlas/ 

Találkozunk a Utazás+ Nemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszten 2024. február 22-25. – között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!