A Szóráth Kisüsti Pálinka hagyományos, kétszeres lepárlással készül a több évtizedes családi vállalkozás pálinkafőzdéiben, Tokaj-Hegyalján és a Gönczi Barack termőhelyén. Szőlő- és törkölypálinkáikat a borvidék ikonikus szőlőfajtáiból érlelik. Gönczi barackpálinkájuk, vadbirsük lekvárosan édes finomság. Illatos és hosszan tartó ízű pálinkáik a termőhely egyedi karakterét mutatják. Pálinkáik a hivatalos országos versenyeken az elmúlt években több „országgyőztes” (kategória champion) minősítést is elnyertek, a Nemzeti Pálinkakiválóságok válogatásába is bekerültek.
Program: Bemutató beszélgetések a nyitvatartás ideje alatt, folyamatosan a vendégek rendelkezésére állunk: a hagyományos magyar, kétszeres lepárlású kisüstipálinka-főzésről, a kisüsti pálinkákról, igény szerint a termékpalettánkról a pálinkákból választhatnak, és annak szakértő bemutatása (az aktuális termékárlista szerint a pálinkák ára, a bemutatásért külön díjat nem számítunk fel).
Nyitvatartás: P., Sz.: 10:00-16:00