A többtagú családi pinceegyüttes a 17–18. században épült, és mintegy 600 hl bor hagyományos, tölgyfahordós érlelésére alkalmas. Az érlelés ideális körülményeit a vastag riolittufa falak, az évszázados nemes penész (Cladosporium cellare) és az állandó 10-11 Celsius-fok hőmérséklet biztosítja. Pincénkben a borok hagyományos eljárással, derítés és szűrés nélkül, tölgyfahordóban érlelődnek
Program: Péntek, szombat · Vezetett pincelátogatás 30 perces időintervallumokban · Étkezési lehetőség: A Nyíregyházi Rextorante étterem tulajdonosa készít a résztvevőknek csapatával különböző BBQ és grill ételeket, melyekhez salátát és köreteket kínálnak. Ezen kívül árulni fogják még a 2022-es Ország burgerét, melynek címét csapat kategóriában nyerték el a 2022-es Szaft’n Burger versenyen. Vasárnap: · Borvásárlási lehetőség
NYITVATARTÁS: P.: 14.00–22.00 | Sz.: 10.00–22.00 | V.: 10.00–14.00