SZÁLLÁS

Kedves Érdeklődő!

Szállással kapcsolatban a szallas@kerekdombfeszt.hu e-mail címen érdeklődj! Érdemes időben szállást foglalni, a környező települések szállásait is megnézni.

Szállásfoglalás:
Varga-Knizner Petra //// tel.: +36 (30) 2462468

Sátrazz Tállyán!

  • A tállyai Promenádon összesen 100 sátorhely keresi lelkes gazdáját. Sátrazhatsz egyedül, vagy akár párban is! Annak érdekében, hogy minél többen részesülhessenek a fesztivál ideje alatt a szolgáltatás örömeiben, a Kerekdomb csapata „a két fő egy sátor” elhelyezést támogatja. Ha párban érkezel, 1.500 Ft/fő/éj áron vásárolhatod meg sátorjegyedet. Amennyiben mégis inkább egyedül sátraznál, sátorhelyedet 2.500 Ft/fő/éj áron válthatod meg. A vizesblokk használatát minden sátrazó igénybe veheti. Online megvásárolható sátorjegyek már elérhetőek a TIXA oldalán. 

    Vásárolj sátorjegyet online! >>  https://www.tixa.hu/kerekdombfesztival2022_satorjegy

    Felhívjuk minden kedves látogató figyelmét, hogy a sátrazóhelyek kizárólag a csütörtöki naptól kezdődően foglalhatóak el. A megvásárolt sátorjegyeket a helyszínen érvényes karszalagra kell váltani az információs és jegyvásárlási ponton. A kempingbe érvényes karszalagokat a kemping bejáratánál munkatársaink ellenőrzik. A sátrazóhely erre kijelölt területén minden nap 08.00-tól kezdődően lehet leverni a sátrakat. Abban az esetben, ha valakinek már nincs érvényes sátorjegye (és sátorhelye) a kempinget az adott napon 11 óráig köteles elhagyni az ott sátrazó látogató. Köszönjük, ha a házirend betartásával segíted munkánkat.

    Helyben elérhető, szállással kapcsolatos kérdéseket és foglalási igényeket az alábbi elérhetőségeken várjuk:

szallas@kerekdombfeszt.hu Varga-Knizner Petra //// tel.: +36 (30) 246-2468