Kerekdomb Fesztivál Tállya fejléc kép

ELÉRHETŐSÉGEK

A Kerekdomb Fesztivál szervezői:

Művészetek a Vidékfejlesztésért Alapítvány

Adatvédelmi tisztviselő: Ernhaft Attila adatvedelem@muveszetekvolgye.hu


e-mail: info@kerekdombfeszt.hu

Kérjük, hogy a központi e-mail címen érkező kérését a TÁRGY mezőben tegye beazonosíthatóvá a lent felsorolt munkatársak, vagy a konkrét kérés, probléma említésével. Beazonosítatlan leveleket sajnos nem áll módunkban kezelni. Köszönjük, hogy segítik munkánkat! Kérjük vegyék figyelembe, hogy a válaszadás több napot is igénybe vehet a beérkező levelek mennyisége miatt.

SZOLGÁLTATÓKNAK

Kedves Árus, Vendéglátós, Kitelepülő!

Ezzel a jelentkezési lappal jelezheti kitelepülési szándékát mindennemű élelmiszert árusító őstermelő, vagy vendéglátós vállalkozó. A szervezők árusító pavilont, sátrat nem biztosítanak. A jelentkezés befogadása után javaslunk területet.

Ugyanitt várjuk saját készítésű, egyedi darabokkal megjelenő kézművesek jelentkezését saját standdal. A jelentkezés befogadása után javaslunk területet.

A kitöltött jelentkezési lapot word formátumban az vendeglatas@muveszetekvolgye.hu e-mail címre kell továbbítani. Jelentkezési lap ITT letölthető.

Örömmel vár mindenkit a Kerekdomb Fesztivál!

SAJTÓKAPCSOLAT

Kedves Szerkesztők, Újságírók, Riporterek, Blogírók!

A Kerekdomb Fesztiválra örömmel biztosítunk sajtójegyeket, jegyet igényelni a sajto@kerekdombfeszt.hu címen tudtok. A jelentkezés önmagában nem jelent akkreditációt, az elbírálással kapcsolatban várjátok meg kollégánk válaszát. Az akkreditáció eredményéről szeptember 9-ig e-mailben értesítjük a jelentkezőket.

PR és sajtóügyek, sajtóakkreditáció:
Nagy Kátya // sajto@kerekdombfeszt.hu //

SZPONZORÁCIÓ

Kedves Érdeklődő!

Ha szeretne megjelenni márkájával a Kerekdomb Fesztiválon és annak felületein, keresse kollégánkat!

Szponzoráció:
Nagy Adrienn // info@kerekdombfeszt.hu